Om oss

ByBarb grundades i Stockholm 2019 av Sara Svederman och Hanna von Schantz. Vi har alltid varit på jakt efter fina hårspännen och snoddar, antingen till oss själva eller till våra döttrar. En aktiv vardag med jobb, familj och annat gör också att vi inte hinner lägga ner så mycket tid på att fixa våra hår. Håraccessoarer har kommit att bli ”räddaren i nöden” som gör det möjligt att trots dåliga hårdagar kunna göra fina frisyrer.

Vi började helt enkelt leta produkter och söka inspiration runtom i världen och så sakteliga växte sig idén om att skapa en butik med fina håraccessoarer och bra inspiration fram. Nu finns vi våra produkter här i vår webshop, samt hos några utvalda återförsäljare. Vårt sortiment och våra produkter är framtagna utifrån ledorden ”effortless style” och ”simply glamorous”. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är trendiga, snygga och lätta att bära/styla. Men resan har bara börjat. Vi är nu i färd med att vidareutveckla konceptet och vår affär genom att bygga en värld med det senaste inom inspiration och produkter för hårstyling.

Vi hoppas att du hittar något som passar dig och ditt hår. Har du förslag på produkter du vill se i vårt sortiment, så tveka inte att höra av dig! Och följ oss gärna på Instagram @bybarb_hairaccessories för löpande inspiration och produktnyheter.

Välkommna!

/ Sara & Hanna