Vårt ansvar

Vi strävar efter att erbjuda trendiga och prisvärda produkter till bra kvalitet. En central del av vårt arbete präglas av vårt förhållningssätt till hållbarhet och transparens hela vägen från fabriken till butikshyllan och ut till slutkund. I dagsläget samarbetar vi med ett antal leverantörer från Kina som vi hittat efter mycket sökande. Våra leverantörer är alla specialister inom sina respektive nischer (t ex klämmor, siden, strass, etc). Genom dialog och närvaro (via samarbete med ett lokalt inköpskontor) förvissar vi oss om att kraven på produktkvaliteten uppfylls, vi ser också till att få värdefulla förslag till hur produkterna kan förbättras, materialen kan miljöanpassas eller sortimentet utökas. Vi har en löpande dialog med våra leverantörer kring miljöaspekterna och den miljöpåverkan som sker i produktionen och transporten av våra produkter. Vårt arbete kring miljöpåverkan är högt prioriterad, och vi jobbar med att ständigt flytta fram våra positioner för att inte belasta miljön mer än nödvändigt. 

 

De krav vi ställer på våra leverantörer och affärspartners ställer vi också på oss själva. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö både för oss själva som för dem som jobbar tillsammans med oss. Vi arbetar i enlighet med gällande nationella och internationella lagar, förordningar och riktlinjer samt håller en god affärsetik i alla led.

  

Ditt ansvar

Vi uppmanar dig att ta hand om dina produkter för att förlänga deras livslängd. När du använder dina håraccessoarer tänk på att undvika direkt kontakt med hårspray, hårmousse eller kemikalier då de kan förstöra eventuell plätering, stenar eller pärlor. Ta av dina håraccessoarer vid träning, dusch, bad, i sol och ta av dem när du går och lägger så att de inte förstörs eller sliter sönder ditt hår. Förvara gärna dina håraccessoarer i ett skrin eller på ett sätt som förhindrar repor. Alla ytbehandlingar, till exempel förgyllning, rodierering, oxidering och mattering slits bort med tiden. Om du måste rengöra dina håraccessoarer så använd ljummet vatten och milt diskmedel. Torka av dem direkt efter med en mjuk trasa eller polera försiktigt med en putsduk.

 

Hjälp oss att bli bättre och produktutveckla smartare genom att höra av dig till oss. Genom att tala om vad du efterfrågar, får vi möjlighet lära oss mer om våra kunder och deras önskemål. Tillsammans kan vi utveckla ByBarb till att bli ett inspirerande, smart, trendigt och miljömedvetet företag inom håraccessoarer.